Queeste naar Seks en Literatuur - O wat ben je lelijk..
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

O wat ben je lelijk..


.. einde van de zin.

Ik ben al dagen bezig met het maken van een nieuwe log, zonder gekopieerde onzin van liedjes enzo. Ik vraag me al dagen af waar deze log over zou gaan. Liefst zou ik willen dat ik een punt van kritiek op de maatschappijk, op een actualiteit of een bijzonderheid van de oneindigheid had. Maar helaas, de krant vermeld slechts komkommer nieuws, naar school ga ik niet (k ben een ongeplande vakantie) en t werk is altijd maar hetzelfde...

Noujah, bijna altijd. In deze tijd van sleur en nog meer sleur vond ik het tijd dat mijn haar een ander kleurtje kreeg. Ik was op de zaterdag achter de kassa zo gefrustreerd geraakt van het half uitgewassen rood-bruin dat ik vond dat er wat moest gebeuren. Prima, geen probleem, ik koop blond. Hoog-blond. Wellicht zou het deze keer beter uitpakken dan de andere keer. Dat deed het dus niet, en ik heb het na die avond nog 7 keer geblondeerd in 3 dagen. Ik vond dat het er wel mee doorkon... Maar op vrijdag eenmaal aangekomen in de winkel om mijn plaats als cassiere weer te bezetten, bleek dat de rest van de wereld het niet eens was met mijn tevredenheid van mijn pas verworven coupe. Erger nog, ze waren het volstrekt niet eens met mijn coupe en nog erger: dat staken ze niet onder stoelen of banken. Om een paar voorbeelden te noemen: Nee he! wat heb je gedaan! dit staat je ECHT niet! Dat donkere was veel leuker!!...Van sommige klanten, die ik vaker zag, kon ik de oprechtheid nog wel waarderen en na 20 keer gehoord te hebben dat het superlelijk was heb ik diezelfde avond nog een potje donkerblond en roodbruin gekocht om mijn haar die avond weer te verfen, voor de 9e en 10e maal. Geen probleem, het gezeik was over... dacht ik.

De volgende ochtend staat er echter een vrouw aan mijn kassa die zegt: Ooooh gelukkig heb je het geverfd want ik zag je gister en dat blonde is ZOOOO lelijk! ik durfde het niet te zeggen want ik ken je bijna niet maar echt hoor.. t was heeel lelijk!

..

Dank u mevrouw.

 

Mijn haar is wederom geverfd en het is pikzwart.... wat er volgens mij moeder ook al niet uitziet. Maar wees wel mensen: als ik jullie zie en ik vind jullie lellijk, zal ik dat niet op een dergelijk botte wijze ter berde brengen... ook al lijkt het een handje van Gietenaren te zijn.

 

Hoe dan ook, er is ook beter  nieuws, ik ben gepromoveerd op mijn werk, heb een BSA-onderdeel van school gehaald en ik heb  een nieuwe kamerrrgenote, bovendien ben ik de komende twee week lekker vrij :)

Tot zover.. Liefs!


30 Januari 2007 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

De Sleur der Dagen
over frustraties, irritaties en alles wat ik kwijt wil
He, bedankt voor die 1000 euro he
De socialist en het Ukkie
Hier nog een luxeprobleem
1500 omdat je me niet kan helpen
Onvoldoende Docent
Het verstand gaat er met de jaren uit
O wat ben je lelijk..De grote Queste naar Seks en Literatuur
Gejat natuurlijk.

Mijn geloof...

Jij. Mijn boekgeschenk.
Liever dan.
Shoot me when I'm twenty
Hoofdrekenen versus klantvriendelijkheid
Ziekte meets schijnheil
De Grote Queste naar Seks en Literatuur


Ik wil alles met je delen
En er is niet eens een behalve.
Who... me?
De kleine rode Kip
ShoarmaPapa
Vivaldi's Children
Jumpstyle
Als je me morgen ziet
Ik hou alleen van je als je dit doorstuurt!

Ik voel me ozo heppie
Ik wil alles met je delen..


Het grote vakantie schuldgevoel
Huiswerk! :@
OntDekking
Helios
Het grote vakantie-schuldgevoel