Queeste naar Seks en Literatuur - OntDekking
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

OntDekking


Ik ging met zulke goeie voornemens de vakantie in deze week. Ik moet er nog 40 studie punten bij halen voor mijn P, dus het is niet zo dat ik lekker kan lanterfanten ofzo. Ik zou dus ook eigenlijk geen vakantie hebben, alleen die eerste paar dagen Brussel zouden een kleine vakantie zijn voor mij. Maar zo ging het niet.

Ik werk op zaterdag nog ff van half 10 tot 4, dan race ik de winkel uit, graai mijn spullen bij elkaar, check of ik alles heb en rijd naar het treinstation in Assen. Daar pak ik de laatste trein richting Brussel. Het is een rit van 5 uur en aangezien ik geen aansluiting mis, ben ik om half 11 op bestemming. Op aanwijzing van Linda neem ik een taxi richting het hotel waar zij stage loopt. Bristol Stephanie is het hotel waarbij je op moet passen dat er niet per ongeluk een kroonluchter op je dak valt van een ton. Zowel in gewicht als in kosten.  Ik word opgevangen door Yves, de barman, die reeds is ingelicht over mijn komst. De beste man biedt me een drankje aan en ik zeg ja tegen de rooie wijn, die achteraf erg duur bleek te zijn. Maar Yves schenkt er lustig op los en tegen 12-en heb ik de fles zo goed als leeg. Gelukkig dwingt Yves me om cocktails te gaan drinken, waar ik geen problemen mee heb. Ook kwam er nog n of andere parlementairier ofzo gezellig meedrinken, en die zorgde voor nog meer drank. Ik heb Linda tegen die tijd een paar keer kort gesproken en bij n van die korte ontmoetingen zei ze me dat we uit genodigd waren op een champagne-feestje achtig iets. Ik had geen idee waar ze het over had, dacht dat het gewoon ff nadrinken aan een bar in het hotel was. Dat bleek niet waar te zijn, kwam ik achter toen we ineens op weg waren naar de kamer van een collega van haar. Daar kregen we champagne, die werd afgekeurd door haar twee mannelijke collega's, en die zo de gootsteen doorging. Ik stond er nogal van te kijken. De volgende fles smaakte naar hun inzien beter. Ok, wat jullie willen.

We lagen tegen 6-en op bed... en waren tegen 10-en weer op. We zijn de stad in geweest, uit eten geweest, lastig gevallen, nog meer gegeten, gekeken naar de vrouw van de vruchtbaarheid, mooie jurkjes ontdekt die onbetaalbaar waren, en nog meer gedronken. Ik heb n van de beste pizzeria's ontdekt ooit en t weekend was te snel voorbij.

Maar eenmaal thuis gekomen had ik geen zin meer in huiswerk maken. Ik zal nog harder mijn best doen na de vakantie. Ik had gehoopt dat ik vandaag nog wel wat kon, maar ik moet de rotzooi van het feestje gisteravond nog opruimen voor mijn ouders terug komen van vakantie... t Is best een mess rondom huis...Maar goed feest hoor .

Ik heb ontdekt dat je kringen rond je vinger kunt blazen, jonger niet per se minder is, ik niet per s over moet geven als ik alles door elkaar drinke en dat je longen bijna letterlijk kapot geblazen kunnen worden. Gaia is een mooi liedje en de mensen van hier verderop zijn niet zo tov als ze lijken.

Ik moet veranderen van tactiek en alles komt goed


04 Mei 2007 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam frank @ 15:45 04-May-2007
tof? En ja het was een goed feest ookal was het niet heel druk desalnietemin wel heel gezellig

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

De Sleur der Dagen
over frustraties, irritaties en alles wat ik kwijt wil
He, bedankt voor die 1000 euro he
De socialist en het Ukkie
Hier nog een luxeprobleem
1500 omdat je me niet kan helpen
Onvoldoende Docent
Het verstand gaat er met de jaren uit
O wat ben je lelijk..De grote Queste naar Seks en Literatuur
Gejat natuurlijk.

Mijn geloof...

Jij. Mijn boekgeschenk.
Liever dan.
Shoot me when I'm twenty
Hoofdrekenen versus klantvriendelijkheid
Ziekte meets schijnheil
De Grote Queste naar Seks en Literatuur


Ik wil alles met je delen
En er is niet eens een behalve.
Who... me?
De kleine rode Kip
ShoarmaPapa
Vivaldi's Children
Jumpstyle
Als je me morgen ziet
Ik hou alleen van je als je dit doorstuurt!

Ik voel me ozo heppie
Ik wil alles met je delen..


Het grote vakantie schuldgevoel
Huiswerk! :@
OntDekking
Helios
Het grote vakantie-schuldgevoel