Queeste naar Seks en Literatuur - He, bedankt voor die 1000 euro he
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

He, bedankt voor die 1000 euro he


Zo, lang niet geblogged, maar ben momenteel echt effe gefrustreerd en ik wil mijn mening effe delen met de wereld. Mijn frustratie: Peter R. de Vries.

Ik heb namelijk net met stomme verbazing zitten kijken naar de uitzending over Joran van der Sloot die zou doen aan mensenhandel. Verbazing was niet de enige emotie die mij ten deel viel tijdens de uitzending. Ervan uitgaande dat de meeste mensen denken dat mijn frustratie en verbazing zich richten tegen dhr. van der sloot heeft het mis, het is Peter R. die mij mateloos irriteerde. de vraag die zich aan mij opdrong tijdens de uitzending:

Wat heeft Joran nou echt fout gedaan?

Kijk, ten eerste ga ik er al niet van uit dat hij nNatalee opzettelijk vermoord heeft. dat hij er wat mee te maken heeft, ja, maar hij heeft haar vast niet zomaar vermoord. er moet meer aan de hand zijn geweest. Ik vond de uitzending van 9 maanden geleden dan ook niet schokkend, en zeker niet zo goed dat hij een Emmy verdiende, maar dat is mijn mening. ik heb dus vooropgesteld dus dat hij geen moordernaar is, maar gewoon een verwend mannetje dat te lang een hand van pappie boven zijn hoofd heeft gehad.

De koppen van de Telegraaf maakten mij nieuwschierig naar wat dit verhaal inhield. Ook bij de uitzending van Natalee had ik wereldschokkend nieuws verwacht, wat vies tegenviel. Ik ging er dus van uit dat ze Joran nu toch echt zwaar te pakken hadden!

Mijn verbazing toen ik twee uur naar de televisie had geloerd en niets anders had gezien dan een Peter R. die zijn mediageile klauwtjes in een jochie van 21 had gezet en hem niet eens kon nailen?! Die verbazing was niet te omschrijven.

Misschien moet ik dat wat genuanceerder brengen (kuch). Stel je de situatie voor: Ik ben een pooier. Ik wil een meiske uit Thailand. Ik heb contact in Thailand. Ik reis hoogst persoonlijk af naar Thailand. Blijk ik daar te maken te hebben met een onervaren gup van 21 die op een gegeven moment zegt: "ja ze wil nie man! Ze wil pas kome met de kerst! Wissik veul dat ze naar de school ging?! Maar het komt goed! Dat voel ik!"

Ik, als pooier en tevens mensensmokkelaar, zou ik dat niet een beetje raar vinden? Zou ik niet zoiets hebben van: doe me dat 'wijf' nou maar op het vliegtuig en schei uit met je amateur geouwehoer?

Nou ben ik geen ervaren pooier, smokkelaar of wat dan ook. Ik heb hoogstens 2 parkeerboetes in me leven gehad and that's it. En ik weet inderdaad weinig af van de "harde criminaliteitswereld". Maar ik kan me niet voorstellen dat het er zo lief aan toe zou gaan als in de uitzending!

Ik praat niets goed, begrijp me niet verkeerd. Joran is geen lief jongetje en Joran moet in de gevangenis. Uiteraard. Maar mijnheer peter R. de Vries, hoeveel van die nutteloze, zinloze, je naam te grabbel-gooiende halve uitzendingen waarin je een 21-jarig amateurtje uit je vingers laat glippen ga je nog maken? Zelfs al zouden ze hem hier op oppakken is het nog een schertsvertoning geweest die de serieuze misdaadverslaggeving niet wil kennen.

Mijnheer Peter R. de Vries, als je je naam hoog wilt houden, stop dan svp met deze zielige vertoning.

Bedankt voor uw aandacht.

 

 


10 November 2008 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam titonoorwegen weblog @ 22:50 20-Mar-2010
Hoi Hielkje, ik las dat je werkt voor Loggy, misschien kun je me helpen. Ik heb op mijn weblog filmpjes staan maar die stoppen na een paar seconden en dan begint hij weer vooraan. Heb jij een oplossing?? mvg Marcel

Naam hetlevenisleuk @ 14:19 10-Nov-2008

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

De Sleur der Dagen
over frustraties, irritaties en alles wat ik kwijt wil
He, bedankt voor die 1000 euro he
De socialist en het Ukkie
Hier nog een luxeprobleem
1500 omdat je me niet kan helpen
Onvoldoende Docent
Het verstand gaat er met de jaren uit
O wat ben je lelijk..De grote Queste naar Seks en Literatuur
Gejat natuurlijk.

Mijn geloof...

Jij. Mijn boekgeschenk.
Liever dan.
Shoot me when I'm twenty
Hoofdrekenen versus klantvriendelijkheid
Ziekte meets schijnheil
De Grote Queste naar Seks en Literatuur


Ik wil alles met je delen
En er is niet eens een behalve.
Who... me?
De kleine rode Kip
ShoarmaPapa
Vivaldi's Children
Jumpstyle
Als je me morgen ziet
Ik hou alleen van je als je dit doorstuurt!

Ik voel me ozo heppie
Ik wil alles met je delen..


Het grote vakantie schuldgevoel
Huiswerk! :@
OntDekking
Helios
Het grote vakantie-schuldgevoel