Queeste naar Seks en Literatuur -  dieu Anonimiteit; ter introductie
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>


Goedemorgen op deze prachtige morgen. Aangezien ik natuurlijk niet wil onderdoen en me buitengelsoten wil voelen, stel ook ik mij, in navolging van Jacob (www.jacob.loggy.nl en Kay (www.billy.loggy.nl)  even voor. er zijn immer maar weinig dingen irritanter dan stukken van iemand lezen en niet weten wat voor persoon er achter schuil gaat.

Ik ben Hielkje, tel op 13 januari 2007 20 winters en woon in Groningen, al ben ik de weekenden thuis om mij te kunnen richten op mijn werk als cassiere ;) Ik heb 3 broertjes, n oudere, dan heb ik Jacob,(die 2 jaar jonger is) en dan nog een kleintje(die 4 jaar jonger is maar wel 30 cm groter). In Groningen woon ik vlak bij het Zernikecomplex, waar ik eerste jaars communicatie ben en verder vooral veel uitga, veel drink, nog meer winkel en gezellig kroegjes, eettentjes en biosjes pak met vrienden. Afgezien van mijn obsessieve intresse in communicatie speel ik al 14 jaar piano, tekenen ik graag, (zie voor voorbeeldjes www.lovegirlz.nl/jenieuwevriendin.html) en word ik een steeds beter darter :) Zoals al vermeld breng ik mijn weekenden thuis door, waar opzich niets te beleven valt, behalve mijn werk (vrijdagavond en zaterdag van 9 tot 7) en de rest van het weekend doe ik niet zoveel :). Uitgaan is immers al een afleiding van de studie door de week.

Hoe ik eruit zie? Euh... de Header geeft een aardig beeld ;) Ook al zijn dat vrij oude foto's... :) Verder denk ik dat ik er wel zo'n beetje doorheen ben :) Maar als je wat te vragen hebt... Leeft u uit! :)

 

 


08 Januari 2007 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam Billy @ 18:00 08-Jan-2007
Dat wordt binnenkort darten om geld dus

Naam Jacob @ 12:38 08-Jan-2007
Leuk verhaal

maar sinds wanneer dart jij?
en er zit een fout in je haakjes
Jacob (www.jacob.loggy.nl en Kay (www.billy.loggy.nl)

Naam Billy @ 12:02 08-Jan-2007
Dan doe jij dus ook nog dezelfde opleiding als ik

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60